Гаряча лінія
Кошик
Як вибрати біг-бег?
28.08.2023

Працюючи з сипкими матеріалами та гранульованими продуктами, важливо забезпечити зручність їхнього зберігання і транспортування. Швидко і недорого перевезти вантажі об'ємом до 1,5 т допоможуть біг-беги — м'які контейнери з поліпропілену, замовити які ви можете в компанії Ukreba.

Головні переваги м'яких контейнерів — висока вантажність, наявність зручних кріплень і матеріали, що захищають вміст, не змінюючи його властивостей. Найчастіше застосовують біг бег для зерна, борошна, насіння, мінеральних добрив, цементу, щебеню, керамзиту, бруківки, вугілля, деревної стружки тощо.

Біг-беги: сфера застосування

Біг-беги здебільшого використовуються у сфері сільського господарства, будівництва і харчової промисловості:

  • На будівництві біг-беги застосовуються для зберігання і транспортування піску, каміння та іншої сипкої продукції. Вироби витримують високі навантаження, завдяки чому знижується кількість необхідних перевезень. Мішки захищають від забруднень і вологи, й це робить їх ідеальним пакуванням для будматеріалів.
  • М'які контейнери незамінні також у харчовій галузі. Вони використовуються для перевезення та зберігання сипких продуктів, таких як зерно, цукор, сіль, борошно тощо. Біг-беги забезпечують зберігання харчів згідно з гігієнічними вимогами та захист від впливу зовнішніх факторів.
  • Великі мішки застосовуються також у сільському господарстві під час транспортування зерна, добрив, кормів та інших аграрних матеріалів. Контейнери чудово захищають вміст від вологи та забруднень.

Як вибирати біг-беги

Обираючи мішки, враховуйте важливі моменти:

  • вид матеріалів або виробів, що зберігатимуться чи транспортуватимуться;
  • загальна вага та обсяг вантажів, що перевозяться;
  • вимоги до стійкості та безпеки;
  • необхідні характеристики та властивості (наприклад, вологостійкість).

Визначивши потреби конкретного підприємства, ви можете підібрати найкращий варіант тари.

Матеріали та розміри біг-бегів

Ключовий критерій під час вибору мішків — сировина, з якої вони виробляються:

  • поліетилен (PE). Цей еластичний та гнучкий матеріал застосовується в хімічній та харчовій промисловостях, а також у сільському господарстві;
  • поліпропілен (PP). Міцний, стійкий до ударів і довговічний матеріал — ідеальний варіант для транспортування грубих і важких вантажів, наприклад, каміння або виробів з металу.

Другий не менш важливий критерій — вибір відповідного розміру біг-бегу. Водночас важливо орієнтуватися на об'єм і вагу матеріалів, які потрібно перевозити чи зберігати. Правильно вибраний розмір забезпечить максимальну ефективність використання контейнера.

Додаткові опції біг-бегів

Виробники пропонують біг-беги з додатковими опціями та елементами, що забезпечують зручність експлуатації. Яскраві приклади:

  • водонепроникність. Працюєте з матеріалами, для яких контакт з водою вкрай небажаний? М'які контейнери, що захищають вміст від проникнення вологи, стануть справжньою знахідкою;
  • застібки-блискавки. Деякі мішки оснащені вбудованими застібками, що полегшують навантаження і розвантаження;
  • етикетки. Наявність на біг-бегах місць для приклеювання ідентифікаційних міток спрощує ведення обліку і визначення вмісту.

Підбір правильних біг-бегів — важливе завдання, що потребує уважного аналізу потреб підприємства і врахування багатьох факторів. Визначте вимоги до розмірів, матеріалу, безпеки та додаткових опцій, щоб придбати оптимальний варіант.


Якому виробнику віддати перевагу

Під час купівлі звертайте увагу на такі моменти:

  • якість. Виробник має гарантувати відповідність продукції заявленим стандартам, здійснювати лабораторні тести та регулярні перевірки всіх виробничих процесів. Компанія «Укреба» представлена на ринку вже понад 11 років, а всі наші товари мають сертифікати якості;
  • репутація. Враховуйте відгуки про компанію, її рейтинги тощо;
  • асортимент продукції. Переконайтеся, що в каталозі виробника є біг-беги, які відповідають вашим критеріям;
  • співвідношення «ціна — якість». У цій формулі важливо знайти баланс. Дешева продукція може не відповідати вимогам витривалості та безпеки, а занадто дорогі мішки біг-беги суттєво підвищать собівартість ваших послуг.

Залишилися питання? Звертайтеся до спеціалістів компанії «Укреба» — наші менеджери радо проконсультують вас з усіх питань, що стосуються вибору м'яких контейнерів. У нас ви зможете гуртом і в роздріб придбати біг-беги, що найбільше підходять для розв'язання ваших завдань.